Producten

Een nieuwe computer of totale kantoorautomatisering

Bij Advansis Automatisering kunt u terecht voor een nieuwe computer maar ook voor de gehele automatisering van uw bedrijf.

De systemen die Advansis Automatisering levert zijn op maat samen te stellen en aan te passen aan de eisen die u aan uw kantoorautomatisering stelt. Bij aflevering worden uw systemen voorzien van de nieuwste besturingssystemen en laatste updates en kunnen naar keuze worden ingericht met de voor uw bedrijfsvoering benodigde software.

Acer Computers

Acer is de derde computerproducent van de wereld en levert een uitgebreid assortiment voor de professionele markt, waaronder notebooks, desktops, servers, monitoren en communicatie- en netwerkproducten. Acer heeft voor de Nederlandse consumentenmarkt een multimedia-computer ontwikkeld die beginnende computergebruikers introduceert in de wereld van PC's en Internet en automatisering MKB.

Advansis Automatisering is al reeds vele jaren erkend partner van Acer Computers.

HP Systemen

HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. Zij ontwikkelen technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop hun klanten leven en werken te verbeteren.


Norman Antivirus

Norman is marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Miljoenen gebruikers vertrouwen op de Norman oplossingen om hun waardevolle data te beschermen. Advansis Automatisering is partner voor de levering van Norman producten en alle door Advansis Automatisering geleverde systemen worden uitgerust met de antivirussoftware van Norman.

Sinds 2006 zijn wij geauthoriseerd Norman Dealer.

Zyxel

ZyXEL werd in 1989 opgericht in Taiwan. Ze zijn sindsdien uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van integrale breedbandoplossingen voor internetproviders, zakelijke gebruikers en consumenten.

De oplossingen van ZyXEL zijn uitgerust met uiterst geavanceerde functies zoals triple play, Quality of Service (QoS), netwerkbeveiliging en netwerkbeheer. Zowel zakelijke gebruikers als consumenten kunnen een beroep doen op de producten en diensten van ZyXEL om te genieten van hoogwaardige en veelzijdige mediatoepassingen binnen een veilige en beheersbare netwerkomgeving.

ZyXEL was een van 's werelds eerste modemfabrikanten. In de loop der jaren hebben ze vanwege de sterke dynamiek van de netwerkbranche echter tal van transformaties doorgemaakt. De belangrijkste producten zijn niet langer modems, ISDN TA's en routers, maar hardwareoplossingen voor breedbandtoegang die voorzien in de behoeften van individuele gebruikers, kleine en middelgrote bedrijven, multinationals en wereldwijde hoofdkantoren. ZyXEL is een van de weinige bedrijven ter wereld die in staat is om complete netwerkoplossingen te bieden, variërend van DSL-apparatuur op de klantlocatie, apparatuur voor hoofdkantoren, appliances voor internetbeveiliging, switches, WLAN-apparatuur, NAS-voorzieningen en systemen voor centraal netwerkbeheer.

In januari 2012 zijn wij officieel geauthoriseerd partner van Zyxel.